Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/0/7/8/milansa.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/super-socializer/helper.php on line 1003 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/0/7/8/milansa.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/super-socializer/helper.php on line 1003 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/0/7/8/milansa.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/super-socializer/helper.php on line 1003 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/0/7/8/milansa.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/super-socializer/helper.php on line 1003

MilAnSa Personeelsdiensten, is DE allround leverancier van personeelsdiensten voor Limburg. Hieronder verstaan we het detacheren, werven en selecteren, payroll en natuurlijk uitzenden. De arbeidsmarkt vraagt op dit moment om flexibele inzet van werknemers. Werkgevers streven naar flexibilisering om hun positie in de markt te handhaven of te verbeteren

Bundeling van jarenlange ervaring blijkt een succesvolle formule te zijn en dit resulteert in tevreden uitzendkrachten als ook tevreden bedrijven. Voor MilAnSa Personeelsdiensten gaat het om de juiste kandidaat op de juiste plek.  Door de persoonlijke en zeer flexibele werkwijze van MilAnSa Personeelsdiensten kan MilAnSa Personeelsdiensten voor een werkgever snel en goed personeel zoeken en voor een werkzoekende een leuke passende baan.

MilAnSa Personeelsdiensten werkt zonder vestigingen en gaat op zoek naar flexibele HR-oplossingen voor iedereen. Daar MilAnSa Personeelsdiensten geen vestiging heeft en daardoor zit men dus ook niet vast aan openingstijden zoals alle andere bureaus. Onze aandachtspunten zijn aandacht, advies, service en kwaliteit in onze uitzendorganisatie. Hierdoor kan MilAnSa Personeelsdiensten een lage omrekenfactor hanteren en altijd snel inspelen op de beschikbare toppers.
Door onze samenwerking met een partner die zowel NEN 4400-1 gecertificeerd is en aangesloten is bij de ABU, kan MilAnSa Personeelsdiensten zich onbekommerd en 100% focussen op het bemiddelen van goed personeel.

MilAnSa Personeelsdiensten is in 2013 opgericht en is een organisatie voor werkgevers en werknemers in Limburg. Hopelijk mag MilAnSa Personeelsdiensten ook voor u aan het werk. Neem contact op met MilAnSa Personeelsdiensten voor een vrijblijvend gesprek.

 4,834 total views,  2 views today

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •